Všechny chutě Japonska - 30 exotických receptů

Kód: 161261
Neohodnoceno
249 Kč –10 %
jj1
249 Kč –10 % 224 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krakatit
Hmotnost: 0.33 kg
EAN: 9788075413970
Autor: Tanja Dusy
Formát: 170 × 210 mm, vázaná
Počet stran: 80
Rok vydání: 2025
Vydavatel: Vašut
EAN: 9788075413970
Překladatel: Radka Horká

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola